-
NİSAN
4.750 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece -
MAYIS
4.750 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece -
HAZİRAN
9.800 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece -
TEMMUZ
20.300 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece -
AĞUSTOS
20.300 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece -
EYLÜL
20.300 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece -
EKİM
4.750 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece -
KASIM
4.750 TL
En az
kiralama süresi
7 Gece
Aylara göre 7 gecelik (1 haftalık) kira bedeli yukarıda yer almaktadır.
FİYATA DAHİL OLANLAR: • ELEKTRİK • WIFI • SU • İNTERNET • TÜPGAZ KULLANIMI • GİRİŞ ÖNCESİ TEMİZLİĞİ • TEMİZ HAVLU VE ÇARŞAF
Fethiye Şövalye Adası'nda Kiralık Villa
Fethiye'nin Şövalye Adasında yer alan bu kiralık villa, Neredeyse denize sıfır konumda bulunan villamızda merdivenlerden inerek direk plaja ulaşabilirsiniz. Enfes temiz hava ve sakinliğiyle lüks bir tatil imkanı sunan villamızda doğayla baş başa kalabileceksiniz.
YATAK ODALARI
Lüks bir tatil isteyenler için daha çok tercih edilen bu villamız 2 adet yatak odasıyla 4 kişiye hizmet verebilen Fethiye Şövalye Adasındaki özel bahçesi bulunan deniz manzaralı nadir villalarımızdan biridir.
1.Yatak Odası, suit aile yatak odasında 1 adet tek çift kişilik yatak, klima, berjer, jakuzi, WC ve teras bulunmaktadır.
2.Yatak Odası, suit aile odasında 1 adet çift kişilik yatak, klima bulunmaktadır. Ortak kullanım banyo, WC bulunmaktadır.
Salondaki koltuklar açıldığı takdirde 2 kişi daha konaklayabilir.
AMERİKAN MUTFAK & SALON
İhtiyacınız olabilecek bütün mutfak eşyaları (buzdolabı, bulaşık makinası, fırın vb gibi) ve salon mobilyaları (LCD TV, klima, uydu alıcı, koltuk takımı vb. gibi) özenle seçilerek dizayn edilmiştir.
BAHÇE
Şezlonglar, güneş şemsiyeleri, yemek masası, sandalyeler, mangal ve oturma alanı bulunmaktadır.
ÖNEMLİ NOTLAR
Elektrik, su ve gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.
Bu Tatil Villası Fethiye merkeze 1km, Ölüdeniz'e 18km uzaklıktadır. Enfes deniz manzarasına hakim Fethiye Şövalye Adası'ndaki villamızdan ayrılmak istemeyeceksiniz.
Not: Hasar, zayi, kırık, dökük vb. için girişte 2000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.
Çatı Terasında Fethiye Adalar, deniz ve doğa manzarasını izleyebileceğiniz masa ve sandalye bulunmaktadır.
1 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arası Ağustos fiyatı hesaplanmaktadır.
- PLAJ10 mt
- MARKET1 km
- ŞEHİR MERKEZİ6 km
- DALAMAN H.LİMANI45 km
- ANTALYA H.LİMANI230 km
- OTOGAR 6 km
- RESTAURANT 100 mt
- SAĞLIK MERKEZİ 3 km
- Full Beyaz Eşyalı
- Barbekü (Mangal)
- Jakuzi
- Saç Kurutma Makinesi
- Her Odada Klima
- Bahçe Mobilyası