- NİSAN3.750 TL En az
kiralama süresi
7 Gece - MAYIS2.750 TL En az
kiralama süresi
7 Gece - HAZİRAN6.500 TL En az
kiralama süresi
7 Gece - TEMMUZ6.900 TL En az
kiralama süresi
7 Gece - AĞUSTOS6.900 TL En az
kiralama süresi
7 Gece - EYLÜL6.500 TL En az
kiralama süresi
7 Gece - EKİM5.000 TL En az
kiralama süresi
5 Gece - KASIM4.500 TL En az
kiralama süresi
5 Gece
Aylara göre 7 gecelik (1 haftalık) kira bedeli yukarıda yer almaktadır.
FİYATA DAHİL OLANLAR: • ELEKTRİK • WIFI • SU • İNTERNET • TÜPGAZ KULLANIMI • GİRİŞ ÖNCESİ TEMİZLİĞİ • TEMİZ HAVLU VE ÇARŞAF
Kayaköy'de Kiralık Jakuzili Muhafazakar Villa
Fethiye'nin Kayaköy bölgesinde yer alan kiralık tatil villası, tam korunaklı havuzu ve bahçesi sayesinde size özgür ve huzur dolu bir tatil ortamı sunacaktır.
YATAK ODALARI
Muhafazakar Balayı villası olarak daha çok tercih edilen bu villamız, 1 adet yatak odasıyla 2 kişiye hizmet verebilen Kayaköy'deki tam korunaklı havuzlu ve bahçesi görünmeyen çok güzel villalarımızdan biridir.
1.Yatak Odası, suit aile yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, klima, jakuzi, banyo ve WC bulunmaktadır.
AMERİKAN MUTFAK & SALON
İhtiyacınız olabilecek bütün mutfak eşyaları (buzdolabı, bulaşık makinası, fırın vb gibi) ve salon mobilyaları (LCD TV, klima, uydu alıcı, koltuk takımı vb. gibi) özenle seçilerek dizayn edilmiştir.
BAHÇE
Tam korunaklı özel yüzme havuzu, şezlonglar, güneş şemsiyeleri, yemek masası, sandalyeler, hamak, mangal ve oturma alanı bulunmaktadır.
ÖNEMLİ NOTLAR
Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez sabah erken saatlerde görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su ve gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez ücretsiz olarak temizlenmektedir.
Bu Tatil Villası Fethiye merkeze 7km, Ölüdeniz'e 10km uzaklıktadır. Doğayla iç içe yürüyüş yapabileceğiniz eşsiz tarih ve huzur kokan Kayaköy bölgesinden ayrılmak istemeyeceksiniz.
Not-1: Hasar, zayi, kırık, dökük vb. için girişte 500 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.
Not-2: Balayı çiftlerine özel villamız süslenmektedir lütfen balayı çifti iseniz rezervasyon aşamasında bildiriniz.
Bu Villanın giriş ve çıkış günleri sadece pazartesi günüdür ve minimum 7 gece kiralanabilir.
Villaya giden son 150-200 metrelik yol, stabilize yoldur.
VİLLAMIZIN 2020 FİYATLARI GÜNCELLENMİŞTİR
- PLAJ6 km
- MARKET700 mt
- ŞEHİR MERKEZİ2 km
- DALAMAN H.LİMANI60 km
- ANTALYA H.LİMANI220 km
- OTOGAR 6 km
- RESTAURANT 500 mt
- SAĞLIK MERKEZİ 5,5 km
- Full Beyaz Eşyalı
- Klima
- Özel Yüzme Havuzu
- Barbekü (Mangal)
- Jakuzi
- Alarmlı
- Saç Kurutma Makinesi
- Otopark / Park Yeri
- Güvenlik Kamerası
- Bahçe Mobilyası
hem uygun fiyatlı hemde güzel bir balayı villasıydı. biz çok memnun kaldık. jakuzisi harikaaaa
Balayı tatilimizi bu villada geçirdik, herşey çok güzeldi verdiğimiz parayı fazlasıyla haketti. Tatilimden yetkilisi Murat bey’e de ayrıca çok teşekkür ederiz