- Kalkan / ÜzümlüKonum
- 8Misafir Sayısı
- 4Yatak Sayısı
- 4Oda Sayısı
- 4Banyo Sayısı
Kalkan Üzümlü'de Kiralık Tatil Villası
Kalkan Üzümlü mevkiinde bulunan, İslami korunaklı kiralık genişaile villası, düşlediğiniz tatili en iyi şekilde geçirmenizi sağlayabilir, kesintisiz deniz manzarası ve özenle dizayn edilmiş mimarisi ile uygun bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor.
NOT: Villamızın minimum kiralama süresi 5 Gece'dir. Daha az kiralamalarda 850 TL ilave temizlik ücreti talep edilmektedir.
NOT: Villamızın takvim takibi evsahibi tarafından yapılmaktadır. Villamızda, tarihler arasında boşluk kalmayacak şekilde rezervasyon alınmaktadır. Rezervasyon talepleri ev sahibinin onayı ile kabul edilmektedir.
NOT: Hasar, zayi, kırık, dökük vb. için girişte 1000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.
YATAK ODALARI
Deniz manzaralı, korunaklı geniş aile Villası olarak ve çekirdek aileler tarafından daha çok tercih edilen bu villamız 4 adet yatak odasıyla 8 kişiye hizmet verebilen Kalkan Üzümlü'de bulunan, korunaklı, izole özel havuzu ve bahçesi olan çok güzel villalarımızdan biridir.
Huzurlu, sakin, korunaklı bir villa tatili düşünüyorsanız Villa Asma tüm beklentilerinizi karşılayacaktır.
1.Yatak Odası, suit aile yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, klima, banyo ve WC bulunmaktadır.
2.Yatak Odası, suit aile yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, klima, banyo ve WC bulunmaktadır.
3.Yatak Odası, suit genç yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak, klima, banyo ve WC bulunmaktadır.
4.Yatak Odası, suit aile yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak, klima, banyo, WC bulunmaktadır..
AMERİKAN MUTFAK & SALON
Kalkan Korunaklı Villamızihtiyacınız olabilecek bütün mutfak eşyaları (buzdolabı, bulaşık makinası, fırın vb gibi) ve salon mobilyaları (LCD TV, klima, uydu alıcı, koltuk takımı vb. gibi) özenle seçilerek dizayn edilmiştir. Villamızın salonu deniz manzaralıdır havuz terasına direk çıkış yapabilirsiniz.
BAHÇE
Özel yüzme havuzu, şezlonglar, güneş şemsiyeleri, 8 kişilik yemek masası & sandalyeler ve oturma alanı bulunmaktadır. Havuzumuz deniz manzaralı olup, geniş bir alana sahiptir.
ÖNEMLİ NOTLAR
Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su ve gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.
Korunaklı Geniş Aile Villamız Kalkan merkezde olup, plaja 1 km uzaklıktadır. Güzel ve özel bir villada tatil yapmayı planlıyorsanız bu villayı size öneririz.
Not 1: Hasar, zayi, kırık, dökük vb. için girişte 1000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.
- Özel Havuz
- Korunaklı Havuz
- Havuz Tipi
- Dikdörtgen
- Havuz Ölçüleri
- Uzunluk: 8,00 mt
- Genişlik: 4,00 mt
- Derinlik: 1,60 mt
- Yok
- Yok
- Bahçe Mobilyası
- Full Beyaz Eşyalı
- Klima
- Otopark / Park Yeri
- Tripleks
- WiFi (İnternet)
- Özel Yüzme Havuzu
Elektrik Kullanımı
Su Kullanımı
İnternet
Havuz ve Bahçe Bakımı
Tüpgaz
Giriş Temizliği
- Giriş Saati: 16:00Çıkış Saati: 10:00
- Sigara İçilmez
- Evcil Hayvan Giremez
- Parti Düzenlenemez
- Çocuklara Uygun (2-12)
- Bebeklere Uygun (0-2)
- İptal şartlarını görmek için
- Hasar Depozitosu:1.000 TL€ 47£ 41$ 50
Hasar depozitosu villaya girişte ekstra olarak alınır ve villadan çıkış yaparken bir hasar olmaması durumunda geri iade edilir.
Yapmış olduğunuz ön rezervasyonunuz, sizden önce ve ya sonra yapılan rezervasyona dikkat edilerek alınması uygundur. Tarihler arasında boşluk olması durumunda rezervasyonunuz onaylanmayacaktır. Onay belgeniz gönderildiği taktirde rezervasyonunuz onaylanmış olacaktır.
- Müsait
- Ödeme Bekliyor
- Dolu
- Giriş
- Çıkış
- Plaj8 km
- Market2 km
- Merkez4 km
- Havalimanı120 km
- Restaurant2 km
- Sağlık Merkezi1 km
- Otogar5 km
- Durak220 km