Çalışma Saatleri: 08:00 - 23:59
+90 538 417 40 48Çalışma Saatleri : 08:00 - 23:00
Villa Maxim 2
  • Fethiye / YanıklarKonum
  • 5Misafir Sayısı
  • 2Yatak Sayısı
  • 2Oda Sayısı
  • 2Banyo Sayısı
Açıklama

Fethiye Yanıklar Mevkiinde Yeni Tatil Villası

Fethiye'nin Yanıklar bölgesinde yer alan, Villa Maxim, sizleri sakin huzurlu bir villa tatiline davet ediyor.

NOTVillamızda, tarihler arasında boşluk kalmayacak şekilde rezervasyon alınmaktadır. Rezervasyon talepleri ev sahibinin onayı ile kabul edilmektedir. 

NOTHasar, zayi, kırık, dökük vb. için girişte2000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.

 Fethiye Kiralık Balayı Villası olarak da tercih edilen villamız , ebeveyn banyosu, 4+1 kişi kapasitesi ile çocuklu aileler için de yoğun ilgi gören bir villadır. Geniş bahçesi, gürültüden, trafikten uzak konumu ve korunaklı yapısı ile çocuklarınızın da sıkılmadan keyifli bir tatil geçirebileceği villamız misafirlerini bekliyor.

 

YATAK ODALARI

Çiftler veya çekirdek aileler için uygun, korunaklı havuzu ve bahçesi olan villamız, Villa Maxim Yanıklar Fethiye  2 adet yatak odasıyla 4 kişiye hizmet verebilen çok güzel villalarımızdan biridir.

1.Yatak Odası, suit aile yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, balkon, ebeveyn banyosu ve jakuzi.

2.Yatak Odası,  suit  genç yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak, ortak kullanım banyo ve WC bulunmaktadır. 


AMERİKAN MUTFAK & SALON

İhtiyacınız olabilecek bütün mutfak eşyaları (buzdolabı, bulaşık makinası, fırın vb gibi) ve salon mobilyaları (LCD TV, klima, uydu alıcı, koltuk takımı vb. gibi) özenle seçilerek dizayn edilmiştir.


BAHÇE

Kiralık villalarımız, bahçesi ve havuzu dışarıdan görünmeyecek şekilde dizayn edilmiştir. Özel yüzme havuzu, şezlonglar, güneş şemsiyeleri, yemek masası, sandalyeler ve mangal bulunmaktadır. 


ÖNEMLİ NOTLAR

Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su ve gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.

Bu Kiralık Villamızda doğayla iç içe yürüyüş yapabileceğiniz ve eğlence ve alışveriş merkezine yakın Fethiye Yanıklar bölgesini çok beğeneceksiniz.  

Not: Hasar, zayi, kırık, dökük vb. için girişte 2000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.

 

 Fethiye de kiralık tatil villaları hakkında detaylı bilgi, varsa indirim, kampanya, göresel fotoğraflar için tatilimden.com ile mail, mesaj, telefon üzerinden iletişim kurabilirsiniz. 

Oda Bilgileri
Havuz Bilgileri
  • Özel Havuz
  • Korunaklı Havuz
  • Havuz Tipi
  • Dikdörtgen
  • Havuz Ölçüleri
  • Uzunluk: 10 mt
  • Genişlik: 5 mt
  • Derinlik: 1,50 mt
    Çocuk Havuzu
    • Havuz Ölçüleri
    • Uzunluk:
    • Genişlik:
    • Derinlik:
      Kapalı Havuz
      • Yok
Genel Özellikler
  • Bahçe Mobilyası
  • Barbekü (Mangal)
  • Full Beyaz Eşyalı
  • Her Odada Klima
  • Klima
  • Otopark / Park Yeri
  • Çocuk Havuzu
Dönemsel Fiyatlar
  • 1 Mayıs 2023 - 31 Mayıs 2023Minimum Kiralama: 3 Gece
    Haftalık26.950TL
    Gecelik3.850TL
  • 1 Haziran 2023 - 22 Haziran 2023Minimum Kiralama: 3 Gece
    Haftalık31.500TL
    Gecelik4.500TL
  • 23 Haziran 2023 - 31 Temmuz 2023Minimum Kiralama: 5 Gece
    Haftalık38.500TL
    Gecelik5.500TL
  • 1 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023Minimum Kiralama: 5 Gece
    Haftalık40.950TL
    Gecelik5.850TL
  • 1 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023Minimum Kiralama: 5 Gece
    Haftalık24.500TL
    Gecelik3.500TL
  • 1 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023Minimum Kiralama: 3 Gece
    Haftalık21.000TL
    Gecelik3.000TL
Fiyata Dahil Olanlar
  • 19_lightning.svgElektrik Kullanımı
  • 716_002-drop.svgSu Kullanımı
  • 104_wifi.svgİnternet
  • 15_swimming-pool.svgHavuz ve Bahçe Bakımı
  • 246_004-flame.svgTüpgaz
  • 344_spray.svgGiriş Temizliği
Ev Kuralları ve Şartlar
  • Giriş Saati: 16:00Çıkış Saati: 10:00
  • Sigara İçilmez
    Sigara İçilmez
  • Evcil Hayvan Giremez
    Evcil Hayvan Giremez
  • Parti Düzenlenemez
    Parti Düzenlenemez
  • Çocuklara Uygun (2-12)
    Çocuklara Uygun (2-12)
  • Bebeklere Uygun (0-2)
    Bebeklere Uygun (0-2)
  • İptal şartlarını görmek için
Ekstra Ücretler
  • Hasar Depozitosu:2.000 TL€ 94£ 81$ 100

    Hasar depozitosu villaya girişte ekstra olarak alınır ve villadan çıkış yaparken bir hasar olmaması durumunda geri iade edilir.

Yapmış olduğunuz ön rezervasyonunuz, sizden önce ve ya sonra yapılan rezervasyona dikkat edilerek alınması uygundur. Tarihler arasında boşluk olması durumunda rezervasyonunuz onaylanmayacaktır. Onay belgeniz gönderildiği taktirde rezervasyonunuz onaylanmış olacaktır.

Müsaitlik Takvimi
  • Müsait
  • Ödeme Bekliyor
  • Dolu
  • Giriş
  • Çıkış

Yorumlar
Yorum Yap
Mesafeler
Yol Tarifi Al
  • Plaj
    Plaj5 km
  • Market
    Market1 km
  • Merkez
    Merkez15 km
  • Havalimanı
    Havalimanı
  • Restaurant
    Restaurant2 km
  • Sağlık Merkezi
    Sağlık Merkezi5 km
  • Otogar
    Otogar15 km
  • Durak
    Durak
Konum Notu : Fethiye Yanıklar mah.
WhatsApp Destek!Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
ÖzellikÖzellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz